Termeni si conditii

Site-ul Panourisolarebuzau.ro este administrat de SC Evo Fit Instal SRL, nr. inmatriculare: J10/1115/2016, CUI 36768345, cu sediul social in Loc. Ratesti, judet Buzau, denumit in continuare Panourisolarebuzau.ro.

panourisolarebuzau.ro furnizeaza servicii sub rezerva urmatorilor termeni, conditii si dispozitii (numiti in continuare "Termeni si Conditii"). Prin accesarea, vizualizarea, sau folosirea acestui site indicati faptul ca ati inteles acesti Termeni si Conditii si ii acceptati ca echivalent juridic al unui contract scris si semnat, oferindu-va acordul asupra acestor Termeni si Conditii.

Esolar.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment, cu efect imediat ca urmare a postarii pe site-ul nostru.

  1. GARANTIA Panourisolarebuzau.ro

La panourisolarebuzau.ro, suntem dedicati sa oferim servicii si produse exceptionale. In cazul in care, pentru orice motiv, nu sunteti complet multumit de produsele noastre, va rugam nu ezitati sa ne contactati. 

Acest site este oferit sub forma sa actuala (asa cum este disponibil la momentul accesarii) fara nici un tip de garantii explicite sau implicite, cu privire la functionare, informatii, continut, materiale sau produse ce sunt incluse pe site. panourisolarebuzau.ro nu va fi raspunzatoare pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achizitionate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive si subsecvente.

  1. PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE

panourisolarebuzau.ro ofera spre vanzare si montaj panouri solare, panouri fotovoltaice, sisteme incalzire, sisteme detectie incendiu si instalatii sanitare. Va oferim consiliere telefonica, pentru alegerea  propice nevoilor dumneavoastra precum si pentru montaj. Acest serviciu este gratuit.

Fotografiile care insotesc descrierea produsului au titlu de prezentare si pot fi mici diferente. Fiecare produs este manufacturat si poate arata usor diferit fata de poza de pe site, deoarece ambalajale produselor sunt modificate regulat de furnizori. Cu toate acestea, va garantam ca respectam intocmai calitatea produselor si aspectul general prezentat pe site.

Preturi, culori, disponibilitate

Preturile produselor afisate pe site contin toate taxele (TVA). Toate preturile afisate pe site pot fi modificate. Disponibilitatea anumitor produse si altor articole de pe site-ul nostru se poate schimba in orice moment, fara preaviz. Va rugam sa retineti: stocurile de produse pot suferi modificari in functie de stocurile furnizorilor nostri.

Garantia produselor

Produsele disponibile la comercializare pe site-ul panourisolarebuzau.robeneficiaza de garantie in baza O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. Returnarea produsului se face la sediul vanzatorului sau prin curierat, caz in care costurile expeditiei vor fi suportate de cumparator. Solutionarea garantiei se face in termen de 15 zile de la receptia solicitarii. Nu se acorda garantia produselor ce prezinta urme de lovituri, ciobiri, zgarieri sau alte semne de deteriorare.

  1. METODE DE COMANDA

Pentru a trimite o comanda pe site-ul panourisolarebuzau.ro trebuie sa aveti minim 18 ani.

MOMENTAN NU SE POT FACE CUMPARATURI ONLINE PE ACEST SITE.

Dupa implementarea unui astfel de serviciu urmatoarele paragrafe vor fi validate.

*Dupa alegerea produsului potrivit dorintelor si necesitatilor dvs., adaugati produsul in cosul de cumparaturi. Aici trebuie sa va autentificati in contul dvs (sau sa inregistrati un nou cont). Completati apoi adresa de facturare si cea de livrare si alegeti o metoda de plata.

Aici veti regasi toate detaliile comenzii: descrierea produsului/produselor, data livrarii si suma pe care o aveti de achitat. Dupa confirmarea comenzii veti fi redirectionat dupa caz: catre serverul de plata securizata LibraPay pentru platile cu cardul online, sau catre o noua fereastra pentru plata prin serviciul PayPal, unde veti gasi detaliile de plata sau daca optati prin transfer bancar: denumirea societatii comerciale, CUI, cont IBAN, denumirea bancii.

*Dupa confirmarea comenzii, veti primi un email de confirmare a comenzii plasate ce va contine toate detaliile acesteia. Dupa verificarea acestor informatii, in cazul in care exista erori, clientul are obligatia sa notifice serviciul clienti la adresa: evofitinstal@yahoo.com .

Panourisolarebuzau.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice amanari, intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de erori ale clientului, omisiuni, defectiuni tehnice, intarzieri de transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, distrugeri, furt sau acces neautorizat in bazele de date sau sistemele proprietate a companiei.

Confirmarea de livrare va fi trimisa prin email, in cel mai scurt timp dupa efectuarea livrarii si va fi insotita de numarul de AWB.

Modificari si anulari de comenzi

Anularea comenzilor se poate face prin notificare scrisa si trimisa la adresa evofitinstal@yahoo.com sau telefonic la numarul de contact din sectiunea contact. Permitem modificarea sau anularea comenzilor cu minim douazeci si patru (24) de ore inaintea datei de livrare solicitate.

Reclamatii

La EVO FIT INSTAL, facem toate eforturile pentru a va asigura ca veti primi servicii excelente. In cazul in care, in orice moment, aveti probleme cu o comanda, va rugam sa ne trimiteti un e- mail la evofitinstal@yahoo.com. Reclamatiile trebuie sa cuprinda numele si datele de identificare ale clientului, datele de contact (numar de telefon, email si numarul comenzii la care se refera reclamatia) si obiectul reclamatiei – descriere si fotografii, daca este cazul.

  1. NULITATE

Daca orice prevedere a Termenilor si Conditiilor este considerata a fi invalida, nula sau neaplicabila, celelalte prevederi vor continua totusi in vigoare si cu efecte depline, iar dispozitia nula, invalida, sau neaplicabila se va considera modificata astfel incat sa fie valabila si executorie in limita maxima permisa de lege.

  1. METODE DE CONTACTARE

Daca aveti orice comentarii sau intrebari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la: evofitinstal@yahoo.com

  1. DREPTURI DE AUTOR

Continutul grafic si de text, designul, arhitectura si asamblarea acestui site este proprietatea Esolar.ro sau a furnizorilor sai de continut si sunt protejate de legile drepturilor de autor din Romania. Utilizatorii pot folosi acest site ca o resursa de cumparaturi, dar orice alta utilizare a site-ului, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afisarea continutului de pe acest site este strict interzisa. In plus, software-ul folosit pe acest site este proprietatea Esolar.ro sau a furnizorilor sai si este protejat de software sub legile dreptului de autor din Romania.

 Puteti sesiza orice incalcare a dreptului de autor la adresa de email evofitinstal@yahoo.com

  1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informatiile pe care le colectam de la clienti ne ajuta sa personalizam si sa imbunatatim in permanenta experienta dumneavoastra pe acest site. Datele cu caracter personal ale clientilor si/sau vizitatorilor vor fi colectate, prin mijloace manuale si automatizate, doar in scopul emiterii facturilor de produse, livrarii comenzilor plasate, colectarii creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea comerciala. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii beneficiaza de drept de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, clientii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul trebuie sa se adreseze in scris pe adresa de email:  evofitinstal@yahoo.com. 

  1. INTREGUL ACORD

Acesti Termeni si Conditii constituie intregul acord intre dvs. si Panourisolarebuzau.ro cu privire la utilizarea si materiale disponibile prin intermediul site-ului, si inlocuiesc toate comunicarile anterioare sau actuale, si intelegerile intre dvs. si Panourisolarebuzau.ro cu privire la acest site. Orice drepturi care nu sunt acordate in mod expres in acesti termeni si conditii sunt rezervate.

  1. LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

  1. FEEDBACK

Toate comentariile, feedback-ul, informatiile sau materialele dvs.("Feedback") cu privire la site-ul  Panourisolarebuzau.ro sunt binevenite. Ne puteti trimite Feedback prin e-mail, completarea pe site in spatiile de review sau comentarii sau prin alte moduri. Va rugam sa retineti ca feedback-ul trebuie sa fie considerat non-confidential si devine proprietatea Panourisolarebuzau.ro. Prin trimiterea de feedback ne atribuiti, si sunteti de acord sa ne atribuiti, toate drepturile si interesele in materie de drepturi de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala, in mod gratuit. Vom fi liberi sa folosim feedback-ul fara restrictii.