Kituri Fotovoltaice mobile

Kit fotovoltaic mobil 12 v 

Pret:

de la 3 320 LEI

12vl.jpg

Kitul fotovoltaic mobil aplicatii mici 12V 330Wh este recomandat persoanelor pasionate de activitatile in natura, drumetii, excursii, deplasari in locuri in care accesul la energia electrica nu este la indemana. Productia de energie a acestui kit fotovoltaic mobil poate alimenta barci, consumabile utile in deplasari, excursii, la pescuit, cum ar fi: lanterne si lampi cu acumulatori, aparate de radio, telefoane mobile, laptopuri, frigidere auto pentru racoritoare, lazi si genti frigorifice.

 

Bateriile solare ale acestui kit fotovoltaic mobil aplicatii mici 12V 330Wh pot stoca 600 Wh, in conditiile in care panourile fotovoltaice ale kitului solar mobil au productia medie zilnica anuala de 330 Wh.

 

Kitul fotovoltaic mobil aplicatii mici 12V 330Wh ae rol de incarcator portabil, util in aplicatiile mici, acolo unde nu exista posibilitatea alimentarii cu energie electrica dintr-o sursa conventionala. Acest kit mobil de aplicatii mici foloseste energia solara captata de panourile solare fotovoltaice, stocata apoi in bateriile solare, care poate fi folosita mai apoi oricand, la nevoie. Kitul se adreseaza consumatorilor pe 12 V.

 

 

 

 

Kit fotovoltaic mobil 220v 

Pret:

de la 3 718 LEI

220.jpg

Kitul fotovoltaic incarcator mobil 220V 400Wh este un kit solar portabil, util pentru consumatorii mici, acolo unde nu exista posibilitatea alimentarii cu energie electrica dintr-o sursa conventionala. Acest kit fotovoltaic, utilizat drept incarcator mobil, foloseste energia solara captata de panourile solare fotovoltaice si transformata apoi in energie electrica cu ajutorul invertorului solar, stocata in acumulatorul solar, care poate fi folosita mai apoi oricand, la nevoie.

 

Acumulatorul solar al acestui kit fotovoltaic mobil incarcator mobil 220V 400Wh poate stoca 720 Wh, in conditiile in care panourile fotovoltaice ale kitului fotovoltaic mobil au productia medie zilnica anuala de 400 Wh.

 

Kitul fotovoltaic incarcator mobil 220V 200Wh este recomandat persoanelor pasionate de drumetii, excursii, deplasari in natura si in locuri in care accesul la energia electrica nu exista. Productia de energie a acestui kit fotovoltaic mobil poate alimenta barci, consumabile utile in deplasari, excursii, la pescuit, cum ar fi: lanterne si lampi cu acumulatori, aparate de radio, telefoane mobile, laptopuri, frigidere auto pentru racoritoare, lazi si genti frigorifice.