Kit fotovoltaic monofazat - 2 kW putere instalata

Pret:

23 067 LEI

Sistemul fotovoltaic sinusoidal de 2kW putere instalata este format din opt panouri solare fotovoltaice policristaline de calitate inalta, un invertor sinusoidal Phoenix si doi acumulatori solari care vor asigura pe deplin nevoia dumneavoastra de energie electrica in locuinta. Sistemul fotovoltaic sinusoidal stand-alone este adresat atat uzului rezidential, cat si pentru casele de vacanta, cabane si pensiuni mici, locuri in care veti avea nevoie de energie electrica in orice moment.

 

Acest sistem fotovoltaic sinusoidal de 2 kW putere instalata este compus din:

 

Opt panouri solare policristaline premium care produc 6.6kWh pe zi, medie zilnica anuala. In mod sigur produc mai mult vara, insa trebuie sa luam in calcul si vremea nefavorabila de iarna;

Acumulatori solari VARTA AGM de 12 volti, 150 amperi care vor stoca pana la 3.6 kWh pentru consumul de noapte;

Invertorul sinusoidal Victron de 3kW permite utilizarea acestui sistem fotovoltaic solar cu un varf de consum pana la 3000W;

Regulatorul de incarcare a bateriilor solare MPPT ridica performanta sistemului, mai mult de atat, prelungeste durata de viata acumulatorilor solari.

Specialistii recomanda incarcarea acumulatorilor solari odata pe luna la 100% fie cu un generator, fie de la retea pentru a proteja bateriile si pentru a prelungi durata lor de viata. Pentru montaj cu personal calificat apelati la noi.

 

 

 

 

Descrierea panourilor solare electrice policristaline IPPP-250W de sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW

Panourile fotovoltaice policristaline Idella Power Poly Premium din gama premium de 250W au o eficienta de 15,06% ceea ce determina ca orice sistem fotovoltaic sinusoidal sa beneficieze de un plus de valoare. Mai mult de atat, au un randament garantat timp de 25 de ani. Indiferent daca sunt amplasate pe acoperis sau pe sol pot genera suficienta energie pentru consum. Aceste panouri solare policristaline sunt ideale pentru sistemele fotovoltaice sinusoidale rezidentiale.

 

Date mecanice pentru panourile solare electrice IPPP-250W

Celule: Policristaline;

Numar celule: 60 in serie;

Dimensiune: 1665 x 999 x 35 mm;

Greutate: 18,7 kg;

Grosime sticla: 3,2 mm;

Conector: MC4 – IP67;

Date electrice(STC) pentru panourile solare electrice IPPP-250W

Modul tip: Policristalin;

Putere nominala (Pmax): 250W;

Tensiune in circuit deschis (Voc): 37,52 V;

Curent de scurtcircuit (Isc): 8,53 A;

Tensiune la putere maxima (Vmpp): 30,73 V;

Curent la putere maxma (Isc): 8,15 A;

Eficienta: 15,06%;

Toleranta pozitiva de 0/+5W;

25 de ani randament garantat!

Garantie: 10 ani.

 

 

 

Descrierea invertorului sinusoidal Victron Pheonix de 3kW pentru un sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW

Invertoarele pentru panouri policristaline si sisteme solare Phoenix fac parte dintr-o gama creata pentru servicii de inalta calitate, care se bazeaza pe o tehnologie solara fotovoltaica superioara - SinusMAX, avand caracteristica unica reprezentata de pornirea la sarcina maxima. Sistemele fotovoltaice stand alone (sisteme fotovoltaice independente) sunt concepute astfel incat sa satisfaca orice nevoie.

 

Detalii despre invertorul sinusoidal de ssistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW

Tehnologie superioara – SinusMAX – Create pentru servicii profesionale, gama de invertoare panouri voltaice Phoenix se potriveste unor game extinse de aplicatii. Criteriile de design pun accent pe crearea unui invertor panouri voltaice cu iesire sinusoidala, cu eficienta optima, dar fara sa aduca un compromis in ceea ce priveste performanta. Utilizand tehnologia hibrid HF, a fost creat un produs de inalta calitate, cu dimensiuni compacte, greutate redusa, fiabilitate ridicata si capabil de a furniza energie pentru orice tip de sarcina.

 

Pornire la sarcina maxima – O caracteristica unica a tehnologiei SinusMax o reprezinta pornirea la sarcina maxima. Tehnologia conventionala de inalta frecventa nu ofera o asemnea performanta ridicata. Totusi, invertoarele Phoenix se potrivesc foarte bine in cazul alimentarii unor sarcini pretentioase, precum calculatoarele sau sculele electrice de energie redusa.

 

Transferarea sarcinii catre o alta sursa de CA: comutator de transfer automat –  Pentru modelele noastre de putere redusa, recomandam utilizarea comutatorului de transfer automat Filax. Dispozitivul Filax este caracterizat printr-un timp de transfer foarte scurt (mai putin de 20 de millisecunde), astfel incat calculatoarele sau alte echipamente electronice vor continua sa opereze fara intrerupere.

 

Energie virtuala nelimitata datorita capacitatii de functionare in paralel si trifazat.

 

Pana la 6 invertoare pot functiona in paralel pentru a atinge o putere mai mare. De exemplu sase invertoare sinus pur de 24/5000 legate in paralel va oferi putere de iesire de 24/30000. Acest invertor de panouri voltaice poate avea si configuratie trifazata.

 

Interfata pentru PC – Toate modele au un port RS-485. Aceasta interfata are grija de izolare galvanica intre invertor si calculator, si converteste de la RS-485 la RS-232. De asemenea, este disponibil si cablu de conversie RS-232 la USB.

 

Datele tehnice pentru invertorul sinusoidal de sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW

Dimensiuni invertor panouri voltaice: 362 x 258 x 218 mm;

Greutate: 18 kg;

Putere generata in CA la 25 °C: 3000 VA;

Putere generata la 25 °C / 40 °C: 2500 / 2200 W;

Puterea de varf: 6000 W;

Tensiune CA la iesire / frecventa: 230 VAC +/- 2%  50 Hz +/- 0,1%;

Nivelul de tensiune la intrare: 9,5 – 17 V;

Eficienta maxima: 93%;

Putere la sarcina zero: 15 W;

Protectie: a - g;

Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);

Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;

Standarde: EN 60335-1 / EN55014-1 / EN 55014-2.

Garantie: 2 ani.

 

 

 

Descrierea acumulatorului solar Varta LAD150

Acumulatorul solar Varta LAD150 a fost dezvoltat special pentru sistemele fotovoltaice sinusoidale, sisteme solare stand-alone si foloseste tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat). Din acest motiv acumulatorul solar poate sa puna la dispozitie rezerve de energie enorme cu care poate alimenta numerosi consumatori electrici pe intreaga lui durata de functionare. Datorita autodescarcarii minime, se preteaza perfect si pentru utilizarea sezonala si nu necesita intretinere.

 

Detalii despre acumulatorul solar pentru un sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW

Ideal pentru pentru sisteme de energie regenerabila, barcile cu performanta electrica inalta, yachturi sau rulote;

Tehnologie AGM, rezista cu succes la socuri si vibratii;

Durabilitate exceptionala: rezistenta la cicluri de pana la opt ori mai mare decat bateriile solare conventionale (pana la 800 de cicluri la un grad de descarcare de 50%);

Robust, constructie absolut etansa;

Ideal pentru toate necesitatile dumneavoastra de pornire si alimentare.

Date tehnice ale acumulatorului solar

Capacitate: 20 h (EN) 150 Ah;

Capacitate: 5 h (EN) 123 Ah;

Dimensiuni:  484x171x241mm;

Curent pornire la -18: (CCA), EN [A]: 900 A;

Marine Cranking Amps: (SAE) @ 0°C: 1070 A;

Greutate: 45.5 kg;

Tehnologie: Deep-Cycle AGM.

Garantie: 2 ani.

 

 

 

Descrierea regulatorului de incarcare acumulatori solari MPPT 12-24V-40AH2

Regulator de incarcare acumulatori solari MPPT folosit doar in combinatie cu panouri fotovoltaice policristaline cu 36/72 celule si se preteaza sistemelor fotovoltaice sinusoidale.

 

Caracteristici tehnice ale regulatorului de incarcare acumulatori solari

Tensiunea sistemului: U = 12/24V autoselectabila;

Pentru incarcare la 12V se utilizeaza doar panouri cu 36 celule;

Pentru incarcare la 24V se utilizeaza doar panouri cu 72 celule;

Protectii la scurtcircuit si suprasarcina;

Dimensiuni: 202 x 66 x 140 mm;

Garantie: 2 ani.